TUNE GREEN | RAZPIS ZA MLADINSKE DELAVCE

🌱 Od 14. do 16. oktobra organiziramo uvodni dogodek za projekt ‘Tune Green’.

🎶 Imeli bomo 20 delavnic, ki jih bodo vodili glasbeniki iz Slovenije in tujine.

🤸‍♂️ Iščemo mladinske delavce, ki se bodo udeležili uvodnega dogodka, sodelovali na delavnicah in posredovali povratne informacije moderatorjem, z namenom optimizirati metode za mladinsko delo in neformalno izobraževanje.

Končne različice delavnic bodo nato vključene v spletni nabor orodij za mladinske delavce in izobraževalce – en del bo obsegal katalog glasbenih delavnic, drugi del pa kontakte glasbenikov, orodje bo omogočilo mladinskim delavcem in izobraževalcem, da glasbo vključijo v svoje delo na smiseln način.

Udeležba je brezplačna. Kriti so stroški potovanja, nastanitve in hrane 💸

Za prijavo sledite povezavi (rok 30. 9. 22): https://bit.ly/3deWUrF

O izboru vas obvestimo najkasneje do 3.10.

Če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na robbie@drustvolojtra.si, 0038631015309.VEČ O KICK OFF AKTIVNOSTI

Gostili bomo 20 glasbenih delavnic slovenskih in mednarodnih glasbenikov tekom treh celih dni. Aktivnosti se bo udeležilo tudi okoli 20 mladinskih delavcev, ki bodo sodelovali na delavnicah in podali povratne informacije. Na ta način bodo metode optimalno prilagojene delu z mladimi.

Kick off bo potekal na vrhu hriba v bližini Litije, v Sloveniji. Ta prostor pogosto uporabljamo za dejavnosti, ki temeljijo na pristopu učenja v naravi, in z veseljem bomo na lokaciji izvedli tudi prvi dogodek projekta Tune Green.

To bo prvi izmed 3 dogodkov v projektu – naslednji, mladinski tabor, bo novembra. Tam bomo preizkusili nekatere predstavljene metode in zbrali povratne informacije od mladih, ki se bodo aktivnosti udeležili. Za ta dogodek bomo prav tako iskali izvajalce glasbenih delavnic, za več informacij nas spremljajte!

🎵🤝🌱🤸🎵🤝🌱🤸🎵🤝🌱🤸🎵🤝🌱🤸


RAZŠIRJAJ NAŠE VABILO

Vabimo te, da deliš to novico z vsemi, za katere meniš, da bi jih zanimalo sodelovanje na kick off dogodku ali pri projektu na splošno.

CALL FOR YOUTH WORKERS IN PDF:

RAZPIS ZA MLADINSKE DELAVCE V PDF: