Vas veseli delo z mladimi? Želite prispevati skupnosti? V Društvu Lojtra morda iščemo prav vas!

Vas veseli delo z mladimi? Želite prispevati skupnosti? V Društvu Lojtra morda iščemo prav vas! Ustvarjamo namreč skupnost, ki z različnimi oblikami vključevanja podpira razvoj mladih (13- 17 let).

V Društvu Lojtra sestavljamo ekipo s predvidoma 6 člani/cami, ki bo načrtovala, izvajala in vrednotila program namenjen mladim. Zaradi velike vpetosti v mednarodne projekte bodo imeli/e člani/ce ekipe možnost udeležbe na izobraževanjih na različne teme v različnih državah EU. Nadalje jim bo na voljo mentorstvo pri delu z mladimi, pri spoznavanju različnih razpisov in pri pisanju vlog za različne razpise ter pri spoznavanju in izvajanju projektnega dela.

Predvidene delovne zadolžitve:

  • vodenje delavnic z mladimi,
  • spremljanje mladih v času druženja v društvenih prostorih,
  • spremljanje mladih na izletih in mednarodnih mladinskih izmenjavah,
  • sodelovanje na rednih mesečnih sestankih, sooblikovanje programa za mlade,
  • pomoč pri administrativnih opravilih,
  • prijavljanje različnih projektov na razpise (opcijsko),
  • vodenje projektov (opcijsko),
  • druge zadolžitve.

Pogoj za pričetek sodelovanja je udeležba na spletnem usposabljanju za mladinske delavce/ke, ki bo potekalo med 29.3. in 16.4. (ne več kot 3h/dan). Vse informacije o tem usposabljanju najdete v dokumentu z naslovom Spletno usposabljanje za mladinske delavce, ki ga najdete spodaj. To usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku.

S tem razpisom NE iščemo oseb za redno zaposlitev, vendar tiste, ki bodo del časa namenjale delu z mladimi. Delo bo potekalo v različnih terminih (tudi dopoldne) zato pričakujemo veliko fleksibilnost. Ko bo zdravstvena situacija to dovoljevala bo delo pretežno potekalo v živo v Litiji.

Način in obseg dela se bo dogovarjal sproti glede na razpoložljivost posameznikov/ic, trenutne zahteve in splošno zdravstveno situacijo v EU. Prvih nekaj mesecev bo namenjeno spoznavanju ekipe, nato se bo pričelo delo.

PLAČILO: Delo bo plačano. Plačana bo tudi udeležba na obveznem usposabljanju, ki bo potekalo med 29.3. in 16.4. Višina plačil bo z izbranimi kandidati dogovorjena naknadno.

K prijavi vabimo vse, ki imate željo delati z mladimi ali se tega naučiti. Prijave sprejemamo do 25.3. Prijavite se tako, da izpolnite prijavnico tukaj: https://forms.gle/HiD6WzqcYPhrAYFGA

Dodatne informacije info@drustvolojtra.si ali na 040167575.

O izbiri in nadaljnjih korakih boste obveščeni do 27.3.2021.

Društvo Lojtra

Aljaž Zupan