Kdaj pridete k nam?

Posebnost naših teambuildingov ali kakor jim mi raje rečemo t.i. povezovalnih aktivnosti je, da vse potekajo v naravi, na idilični lokaciji blizu Litije, 45 min iz Ljubljane. Čudovit razgled nad okoliškimi hribi, zelen gozd, modro nebo, indijanski tipi in kamor seže pogled nobenega soseda razen živali in gozdnih škratov.

Kdo smo?

Gor smo zrasli na mednarodnih izmenjavah, usposabljanjih, taborih, delovnih vikendih, teambuildingih, lokalnih prostovoljskih projektih. Sedaj smo aktivni kot trenerji in vodje na svojih področjih (neformalno učenje, delo z mladimi, globalno učenje, turizem, fundraising, coaching, permakultura, komunikacija…). Znamo ustvarjati sodelovalne procese in aktivno uporabljati igro ter naravno okolje kot podporo timskemu duhu, osebnemu in skupinskemu razvoju in motivaciji ekipe.

Za koga pa to je?

Za manjše in večje upornike, sanjače, kreativce, konzervativce, deloholike, izvajalce, analitike, načrtovalce… Praktično za vsako skupino oseb, ki vsebuje enega ali več različnih karakterjev in ima željo po tesnejšem medsebojnem sodelovanju, povezovanju, boljši skupinski dinamiki in zabavi.

Ker?

Verjamemo v timski duh, odprto komunikacijo, smeh, sanje in brezmejno ustvarjanje. Vse je mogoče, ko se povežemo.

Na meniju…

Za predstavo smo vam pripravili dva različna, večkrat preizkušena, a vedno drugačna povezovalna programa za skupine.  Glede na povpraševanje ponudbo seveda prilagodimo željam in potrebam naročnika.
 


 

VODNJAK (ki je v resnici sod) MODROSTI

80% ZABAVA (prilagodljivo)  |  20% GLOBINA (prilagodljivo)  |  TRAJANJE: 3-6 ur

Sklop interaktivnih, akcijskih in  timskih nalog v naravi s katerimi ekipa nabira žetončke in si na koncu morda prisluži videnje modreca pri vodnjaku modrosti. Kdo je zmagovalec? Vsi, če smo le pripravljeni sodelovati in podpreti drug drugega. Postaje z nalogami so prilagodljive glede na želje in cilje, ki jih želi s programom doseči ekipa. Lahko se posvetimo predvsem različnim vidikom komunikacije (feedback, povezovalna komunikacija, vodenje sestankov. Konflikti ipd.) ali pa razširimo nabor iger na raziskovanje motivacije, pripadnosti, izboljšanje počutja in timskega duha.


 

ADIJO GREMLINI

15% ZABAVA  |  85% GLOBINA  |  TRAJANJE: 3-6 ur

Z aktivnostmi iščemo lastno in timsko ravnovesje med nedelovanjem in agresijo, med kreativnostjo in disciplino, med iniciativo in strahom, med različnimi nasprotji s katerimi se naša ekipa (ali posamezniki v ekipi) sooča. Iščemo ravnovesje v sebi, ki na koncu pripelje k ravnovesju v timu. Zamajano ravnovesje namreč oslabi vezi v timu in razprši energijo. Program je problemsko zastavljen in je namenjen ekipam, ki se soočajo z določenim izzivom na katerega bi se želele osredotočiti. Konflikt želj? Različni cilji in načini dela? Nič ni nepremagljivo za mix individualne in skupinske refleksije z nekaj staroselske modrosti in metod.


 

Organiziramo lahko tudi prevoz do lokacije in nazaj. Na lokaciji je možna tudi organizacija zaključnega piknika po aktivnosti in spanje v šotorih. V času piknika/predhodno dogovorjenega neformalnega dela so skupini na voljo vsi športni (odbojka, badminton, trampolin itd.) in naravni rekviziti (beri: gozd, trava, drevesa).

Fotografija pove več kot abcčdefghijklmn… Pa še res je. Oglej si fotografije naših povezovalnih aktivnosti…