Preizkusi z nami spletno igro Out of the Box!

Si za druženje ob novi spletni igri? Lojtra preizkuša format spletnih iger za mlade, z učnim potencialom. Veseli bomo tvojega povratnega komentarja.

Opis konteksta: Mladim je občina zagotovila ogromno stavbo v centru mesta, ki jo lahko opremijo čisto po svoji izbiri! Ampak… ideje in želje različnih mladih so seveda precej različne. Npr. športniki bi raje imeli veliko dvorano za vadbo, glasbeniki pa prostor za igranje inštrumentov,… Kdo bo zmagal in na koncu prišel do svojih sanjskih prostorov za mlade v središču mesta? Čas za načrtovanje in pogajanje je sedaj! Pridruži se nam na spletni pustolovščini.

Iščemo udeležence, ki bi želeli preizkusiti igro Out of the Box in bi bili pripravljeni ustvarjalcem podati povratne informacije. Razvili jo je mednarodni tim ustvarjalcev v sklopu projekta Game Changer.

Gre za igro vlog in preizkušanje pogajalskih veščin s ciljem zgraditi najboljši kulturni center v središču mesta. Igra traja dve uri in pol do tri ure. Za nemoten in sproščen potek skrbijo moderatorji/ke društva Lojtra.

Igra je namenjena Mladim od 13-30. leta. Zaenkrat sta na voljo dva termina in sicer 12. ter 28. 4. Prijaviš se na povezavi: https://forms.gle/DLNBPFtTqKdJDmrb8  Veseli bomo tvoje udeležbe in povratnega komentarja!

Igro izvajamo v sodelovanju s koordinatorji mednarodnega projekta Game Changer, ki je podprt s strani TechSoup.