˝Vesela sem in hvaležna sama sebi, da sem se poslušala in se udeležila Detox vikenda. Pred vikendom sem vedela, da nekaj rabim, bila sem brez energije, izgubljena, apatična. Sedaj pa čutim mir in spokojno energijo. Hvala organizatorjem, da ste nam pričarali to čudovito in nepozabno izkušnjo.˝ udeleženka Detox vikenda.

Pretekli vikend smo se v petek, 10. 5. popoldne zbrali na idiličnem travniku v Ponovičah. Po večerji smo prižgali ogenj, ki nas je ogrel in pričaral magičen začetek vikenda. V zraku je bilo čutiti sproščenost, radost in pričakovanje. Po povezovalni meditaciji in predstavitvi vsakega čudovitega posameznika, smo se hitro povezali in vikeli, da je vsakega izmed nas pripeljal na vikend klic duše, katerega smo slišali in uslišali. Zvoke presketanja ognja, so še dolgo v noč spremljali naši glasovi, katerim so se pridružili prijetni zvoki sove in lisice iz bližnjega gozda.

V sobotno jutro nas je prebudilo sonce, ki je v Ponoviče prišlo še preden se je megla razkadila po kotlinah. Naredili smo krajši sprehod in nabrali lokalne užitne rastline za v smoothija. Po zajtrku smo imeli krajši uvod z dihalnimi vajami, sledila pa je delavnica od Sanje Lončar: Kako do več energije brez tveganja. Sanja, tako prijetna ženska, polna znanja in smisla za predajanje svojih modrosti, nam je povedala kje človek, kot celostno bitje, izgublja energijo in kje jo pridobiva. Po dvourni delavnici, smo se vsi udeleženci strinjali, da bi Sanjo lahko poslušali še tedne in mesece.

Sledilo je kosilo, nato pa delavnica Gozdna kopel. Resnično je bila prava sproščujoča kopel za našo dušo. Začutili smo energijo dreves in se z zaprtimi očmi prepuščali zvokom narave in občutkom. Popoldanska delavnica, ki jo je vodila Sandra Anais: Odpiranje čutov in razstrupljanje skozi utelešenje arhetipov je bila energijsko močna, naša čustva smo izražali skozi gibe in različne tehnike izražanja, katere so nas popeljale kot v nekakšen trans, kjer smo sprostili vse napetosti.

Po večerji, je bila energija skupine umirjena, čutilo se je, da je bil energijsko buren dan in da naša tako fizična kot energijska telesa potrebujejo počitek, da predelajo dogajanje dneva. Prižgali smo ogenj in kdor je želel,  mu je Tina izdelala astrološko karto, jo interpretirala in odgovorila na zastavljena vprašanja.


Nedeljsko jutro smo začeli v skladu z zaspanim in hladnim vremenom. Po zajtrku smo se udeležili Qi gong delavnice, katero je vodila Irena Jereb. Skozi vodeno meditacijo notranjega smehljaja, smo poslali prijetno, toplo, smejočo se energijo našim notranjim organom in spoznali zdravilne zvoke.

PRIHAJA NOV VIKEND: VIKEND OBUJANJE ŽIVOSTI, 7. – 9. 6. 2019

Prišel je čas kosila in čas, ko smo se poslovili in si rekli NASVIDENJE, se vidimo na prihajajočem vikendu z naslovom Obujanje živosti, ki bo potekal v Ponovičah od 7. -9.  6.  V petek bomo začeli s šamanskim potovanjem, ki nas bo ob zvokih bobna poneslo v spodnji svet, kjer bomo odkrili svojo žival moči. V soboto in del nedelje pa nas čaka delavnica, ki jo bo vodila Marjeta Novak in na katerem se bomo spoznali z zavestnim sanjanjem, kako pridobiti odgovore na vprašanja, ki jih imamo. Vikend bo poglobljen, omogočil nam bo globji pogled vase in širši pogled na svet.

Vabljeni vsi, ki potrebujete podporo pri sprejemanju odločitev, ki bi se radi s pomočjo narave ponovno povezali s svojo pravo naravo.

Vabljeni, da se nam pridružitev za cel vikend. V kolikor ne morete prit na celoten vikend, pa se prijavite na šamansko potovanje, ki bo potekalo v petek, 7. 9. ob 20:30 uri ali pa pridite v soboto zjutraj in ostanite z nami do nedelje na celotni delavnici Marjete Novak.

Prijave zbiramo do 30. 5. oziroma do zapolnitve prostih mest.
Prijave na Šamansko delavnico: https://forms.gle/4sexbW1uKbkqG4uZ9
Prijave na celoten vikend: https://forms.gle/trEWYRdXZYNPJJjD9

Cena vikenda:
Prijave do 30. 5. 2019 oziroma do zasedbe prostih mest je 80€/osebo, 65€/osebo študentje, brezposelni (celoten vikend)
Šamansko potovanje je 10€/osebo.

V ceno vikenda je vključeno spanje (v šotoru, delavnice in prehrana).

Delavnice bodo potekale v angleškem jeziku, delavnica šamansko potovanje pa v angleškem in slovenskem jeziku.

V kolikor vas zanimajo dodatne informacije, smo dosegljivi na 040 794 704 (Polona) ali polona.piltaver@gmail.com

*Vikend je delno sofinanciran s strani programa Evropska solidarnostna enota. Vsebina aktivnosti je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije.

Več informacij najdete na FB strani od Društva Lojtra ali Oziris healing ter na spletni strani https://www.drustvolojtra.si/